Lille lägenhet

Städade i lägenhetus igår så passade på att ta lite bilder efteråt! Jag & Ken trvis jättebra här, båda älskar att ha nära till centrum & lägenheten är mycket trevlig efter att vi målat om i varenda rum. Älskade min första lägenhet, men den var lite ofräschare. Gamla, skavda köksluckor & slitet badrum utan fönster. Sen bodde jag ju i Laholm med ;) Ew. Vårt nya badrum är vitt & med fönster, köket har vita, enkla men mycket nyare luckor!

Idag vaknade jag runt 9, utvilad men rädd. Drömde en mardröm, typ att jag var i ett hus som tillhört/tillhörde någon släkting till mig (ena stunden var det vårt hus, andra stunden min mormors/någon annans), men liknade mest vårt hus i Skummeslöv emellanåt. Ni vet hur cp drömmar kan vara. Hade fått in en ond ande/poltergeist/demon/spöke där, så det var inte säkert. Hände konstiga grejer där, se såg man äckliga saker. Slutade med att jag åkte till Svens livs för att köpa Bravo apelsinjuice & förgöra den (innan det plockade jag ogräs för det tålde den inte). Bravos apelsinjuice skulle vara det bästa. Skitskumt. Men kände mig obekväm & rädd när jag vaknade, hann aldrig förgöra den.... alltså kan den vara kvar.
Igår städade jag hela lägenheten, sen kom min hane hem & berömde mig. Drog en runda till gymmet, köpte 10-kort. Trivs bättre & bättre där! Ska satsa mer på kondition nu än styrketräning. Så spenderade nästan 1 timme på löpbandet igår, gjorde 3 övningar emellanåt. Mycket roligare & lättare springa på löpband, älskar det! Bara 4 månader till Juni ;)
Hoppas bara jag kan gå nu. Brukar inte springa sådär jättemycket, så benen lär bli gele senare idag. Än så länge känns det lugnt... Ska in till stan & köpa nya träningskläder samt en lite rullvagn till badrummet. Sån man kan ha i duschen till schampooflaskorna. Visar sen om jag köper den... äääääälskar att kunna gå in till centrum! Åååhhh.

XXX
Kitchen.
Bättre bild på köket.
Kitchen2.
Till vänster i köket vid bordet. Fått upp en hylla.
Kitchen3.
Köket till höger när man kommer in.
Hallway.
Hallen till vänster när man kommer in. Badrum rakt fram & kök in till höger.
Bathroom.
Vårt badrum med fönster. Älskar att ha fönster i badrummet, man kan kika på folk naken.
Bathroom2.
Har en växt i badrum. Älskar honom. På kvittot hette den "Plättar i luften". Bladen är små plättar.
Hallway2.
Hallen när man kommer ut från badrummet. Garderober & sovrum åt vänster, vardagsrum & sen ingång till höger.
Bedroom.
Sovrummet. Lite rörigt till vänster (Kens hörna ;)
Bedroom2.
Sovrummet åt andra hållet. Min sminkhörna vid nya byrån.
Livingroom.
Vardagsrummet. Nya växtis till vänster gör allt :)
Livingroom2.Bättre bild på växt. Liten balkong till höger, perfekt solläge!
Livingroom3.
Vardagsrum åt andra hållet. Lite tomt än så länge, men jag trivs!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0