Amerikanska tröjan

Ska in en runda till stan strax. Ska hämta upp nya linser jag beställt på Synsam. Och jag är så jäääävla sugen på att springa inom Gina Tricot & bara köpa den där amerikanska-flagg-tröjan. Den jag inte köpte för att jag var rädd alla fjortisar ska springa runt i likadan! Det syns ju ganska tydligt då tröjan ser lite speciell ut. Hm hm hm. Vi får se... 

Farligt att ha nära till stan som sagt. Bestämde med Ken att vi ska till IKEA & Väla på lördag då vi har presentkort på båda ställena. Så kommer ju bli en del shoppande då. MÅSTE kolla på ett par löparskor till gymmet! Ska ut & springa lite nu när våren & sommaren kommer. Och de kan nog gå på en 1000 kr. Jobbigt att vara vuxen, ingen kan tvinga en att spara sina pengar ;) Fast träningsskor är en bra investering. Marklyftarskorna skadar mina anklar.

Annars 'rå? Tråkigt väder ute, men bättre än snö & ishelvete. Mitt hår luktar gott & jag har smörjt mig med nya bodylotionen jag fick av Kens mamma. Känner mig som en blomma, önskar jag kunde lägga ut min doft på bloggen. Alla bör få ta del av den. 

Ska sminka mig nu, sen in mot le city! Ha en bra dag, von fjuns.

XXX
Fräs.
Fräschning upp ert minne.
När vi var på James, kom den här låten igång. Både jag & SnigL bara "vilka är det som gör den här nu igen?!" Ett tag senare när jag står & pratar om annat, SnigL bara skriker "SLAAAYER!!!!" i örat på mig.

Kommentarer
Postat av: Mikael

Hejsan, jag har ett modeforum forum.modekampanj.com och skulle behöva lite hjälp från modekunniga och modeintresserade personer att få forumet att växa. Jag skulle bli väldigt glad ifall du och andra som läser detta har lust att ta en titt. Självklart kan ni skriva om eran blogg eller hemsida och ha med den i era inlägg. Moderator roller kommer att dyka upp när forumet växer för seriösa och engagerade personer. Tack för att ni tar dig tid att kolla på detta

2012-02-29 @ 09:30:15
URL: http://www.modekampanj.com
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0