Damn PIPs

Hallohja! Nu är det inte min födelsedag längre, buäh. Äter frukost & fixar med mina naglar. De kräver manikyr varannan dag typ, de jävlarna. Ska fixa lite grejer, sen ska jag bara ta det lugnt idag & spela Alice - madness returns. Dåligt väder ute, hoppas ishelvetet smälter bort nu.

Sitter & lyssnar på ett inslag om PIP-implantaten från P1, kropp & själv. Det dom kontaktade mig angående, men som jag lyckades få tag på en annan tjej att ställa upp i. Tycker hon är jätteduktig! Man får en bra överblick också, om man inte varit så insatt innan & vet vad det handlar om. 

Klicka här om ni vill lyssna.

Den 9:e Mars ska jag till Art clinic & äntligen få träffa en kirurg att prata med. Om de nu inte ställer in det en 3:e gång? Man vet aldrig. De verkar nästan inte vilja ha dit mig, hehe. Men vet inte hur jag ska göra med operation, känns jobbigt att behöva gå igenom det en gång till. Första operationen kändes bra då "det inte kunde bli värre ändå" enligt mig, men nu är jag ju nöjd. De ser normala & naturliga ut. Tänk så blir de typ snea eller uppstår komplikationer efter OP? Risken är inte så stor för det, men ändå.

Tänker inte behålla den här skiten iallafall. Men vill & kan inte betala kliniken mer, det dödar mig att de ska behöva tjäna ännu mer pengar på oss för ett fel de begått. De har ändå valt att köpa in blilligare implantat som dessutom aldrig blivit godkända i USA (hårdaste landet gällande implantat). Sen sitter de & säger att det är de bästa på marknaden & dyraste. Är inte det en lögn då? Hm. 

Orkar inte tänka på detta idag. Heller. Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en bra dag :)

XXX
Mustachoo!
BANG!!
Naaails!
Look at my nails, look at my nails!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0