Fickparkerings-experten

Kollar Gladiatorerna med mitt fjun. Jobba idag med, sen ledig i 4 dagar! Oohh. Fick göra en utbildning på datorn igår på jobbet, sen skulle man svara på frågor. Alla på jobbet skulle göra det, sen om alla svarat rätt & skickat in först vann man ett fint pris! Satt i över 10 min & bara lyssnade, noggrant. Blev nervös när det var dags att svara på frågorna, speciellt när det kom upp en lapp om att man måste ha 100% rätt. Vad i helvete?

Sen var det 5 skitenkla frågor. Den ba "Alla rätt, duktig!!" Jag ba "Wiiiiiee!!" Hoppas vi vinner. 

Hoppas all snö- och ishelvete försvinner nu. Kan inte ens gå på vägen här utanför + det är översvämning. Det är en hinderbana till bilen, man får slicka sig längs väggen, klättra på rabattstenar & precis när man når fram till bilen halkar man. Har en bit till bilen med eftersom här som sagt inte finns lediga parkeringar.

Körde runt i typ 10 min igårnatt för att leta parkering. Försökte fickparkera i 2 luckor, men Audi var för lång. Tillslut hittade jag en lagom stor fickparkering. Precis när jag ska parkera kommer en mötande bil (vägarna här är jättetrånga då man parkerar på ena sidan, så kan bara köra 1 bil i taget). Fick ta ett snabbt beslut & bestämde mig för att fickparkera i superfart! När jag klämt in mig ser jag att det är polisen som var den mötande. Tur jag fick till en snygg parkering direkt & inte stod olagligt! Livin' on the edge.

Bjuder på lite cambilder från när Snail var här i torsdags. 

XXX
Looooook!
Kolla på mitt nya, fräsiga örhänge.
FU.
SnigL satt & gäspade i min soffa den jävelen.
Säxy.
Snyggingarna. Grymt dålig camkvalité då det var mörkt.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0