PIPsnack i Efter Tio

Är uppspelt & arg efter inslaget. Trött på att alla skyller på alla & i mitten hamnar vi! Vilka får också mest skit? Jo, vi kvinnor som opererat oss & fått PIP-skiten inlagd. Vi får ju skylla oss själva. Duktigt av Sarah att ställa upp iallafall, tycker hon gjorde jättebra ifrån sig! Inte många som vågar.

Läst kommentarerna på Facebooks Efter Tio-sida. Många som uttalar sig korkat & kommenterar över varför man gör en sådan operation. Jaha... suck. Varför sminkar man sig? Färgar håret? Bleker tänderna? Ska vi gå in på den vägen så. Moraliska aspekterna hör inte hit, det är en annan femma. Det handlar om att vi har industrisilikon i kroppen & ingen vill ta ansvar, alla skyller på alla. Varför ska vi behöva betala mer av våra pengar för deras misstag? För att de köpt in budgetalternativ & sen tagit betalt hur mycket som helst?

Folk snackar om att vi ska skylla oss själva & att ingen annan ska behöva bekosta vårt misstag, det är INGEN annan som kommer bekosta det eftersom det är VÅRA pengar klinikerna använt till den skiten. Implantat + operation går inte på 41 000 kr, det är ett överpris & det är dom pengarna vi vill ha tillbaka. Vi ska inte behöva betala 20 000 till för att få byta till det vi skulle haft från början, godkända & ofarliga silikonimplantat. Bra av TV4 & Efter Tio att ta upp detta, vi är trots allt över 4000 kvinnor som råkat ut för det här.

(Konstig texten blev, har nog råkat trycka på något... hehehe.)

XXX

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0