Brända tjejen

Assååååååå. Jag har bränt mig så jäääävla mycket när jag solade igår, haha! Det är orättvist, för jag har så stor respekt för solarium & blir typ jätterädd när sånt här händer. Kommer absolut få hudcancer & dö nu tänker jag. Solar inte så ofta längre då jag som sagt har stor respekt för det & vill inte utsätta mig för några risker, men trodde ändå jag skulle klara 17 minuter. Men nähänej, kl 20.00 på kvällen hade jag blossat upp som en kräfta i ansikte, över bröst, mage, rumpa & lite lår. 

Kan ha varit då jag peelar mig med peelhandskar rätt ofta i duschen & solade i ett solarium som skulle vara helt nytt. Nytt skinn + nytt solarium = bad idea antar jag. Iallafall för en viting som mig. Uääh, jag som bara ville ha lite fräsch lyster som alla andra! Livet är orättvist. Förhoppningsvis är det brunt imorgon iallafall... eller mindre rött.

Ääääntligen fredag btw. Ska dock jobba stängning idag som sagt, men Ken är vaken när jag kommer hem vid 1. Så hinner med lite fredagsmys :) Får försöka ta oss upp i tid imorgon med, då Kens föräldrar kommer vid 14. Ska göra oss iordning lite redan då inför kvällen & dra en runda till Systemos. Älskar när man har något att se fram emot på helgen. Har det nästan varje helg förutom då jag jobbar ;) It's a wonderful life. 

Nu ska jag ta det lugnt & invänta min man innan det bär av till jobbet vid 15. Ha en bra fredag, fjuuns!

XXX
AAAAHHH!!
I'm burning up!! Känns så.
Fredagslåt med Swollen members ft. Souls of mischief

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0