Angående PIP & media

Glömde nämna något i förra inlägget med länken till radioprogrammet. Det pratas ganska mycket om implantat i allmänhet sen. Och det är bra att det uppmärksammas, eftersom det är lite som de säger, en gråzon. Uppstår det problem finns det ingen hjälp att hämta riktigt & man står där själv, skamsen & förstörd.

MEN! I kontraktet man skriver på står det att det kan uppstå komplikationer så som kapselbildning t. ex., då bröstet blir jättehårt. Alla kroppar reagerar olika & det är man medveten om vid operation, att bli nedsövd är inte heller 100 % riskfritt. Därför tycker jag inte man ska blanda ihop hela grejen om PIP & vanliga bröstoperationer. Detta är ingen vanlig situation, det här skrev ingen av oss på ett kontrakt om. Att det fanns risk för att få fel silikongelé inlagd, dvs industrisilikon som man använder i madrasser & datorer. 

DÄRFÖR är det så illa. Hört en del folk som uttalar sig & har sig angående detta, sen har de inte ens en aning vad det handlar om. Ofta är det andra kvinnor som uttalar sig, klankar ner & tycker de är överlägsna då de är emot skönhetsingrepp. Jag är inte heller för folk som springer & gör om hela sitt utséende, men alla som opererar sig är inte korkade bimbos á la Linda Rosing. Ja, hon är inte den vassaste kniven i lådan & jag tycker jag kan skriva det efter alla hennes utfall i media. 

Så här kan man säga. Du ser bara de som har opererat sig extremt eftersom det är de som är öppna med det & som sagt, fått det att se weird ut. De som gjort en diskret bröstoperation t. ex. syns inte eftersom alla inte går ut med det & som sagt, inte tagit det till det extrema. Utan gjort något som gör de mer proportionella. Men eftersom de enda som uppmärksammas är de som gör det överdrivet, t. ex. Rosing & Kissie. Folk får bilden av att alla som gör något litet på utséendet ska vara lika tomma i bollen. Haha, bollen. Är man lite smart vet man att så är inte riktigt läget. Tror nästan alla känner någon som gjort något, tatuera ögonbrynen är också ett sorts ingrepp. Så atteeeee. Det var nog allt. Tappade tråden lite där mot slutet, vill gå till Xboxet nu.

Auf wiedersehen.

XXX
Implantat.
Vanligt silikon som får vara i kroppen är riskfritt, men kan uppstå komplikationer om kroppen vill stöta ut det. Och det är man medveten om.

Kommentarer
Postat av: Liiisa

Okej, jag var faktiskt med i Radion runt jultiderna.. och blev intervjuad angående detta hehe :)

2012-02-22 @ 23:09:26
URL: http://kroom.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0