Random bad quality-Pic's

Guten tag! Varit ute på min morgonpromenad, har börjat springa/jogga/guppa mer nu så blev riktigt trött. Skönast att powerwalka men ger inte så mycket resultat, så nu jävlar i dig ska jag bygga upp min kondis! Var skithungrig när jag kom tillbaka så hällde upp 1 liter fil & massa Startflingor med hasselnöt (ja, jag vet att det är sockerflingor men fick cravings igår så var tvungen att köpa hem de). Har nu lite ont i magen, men totally worth it.

Har haft en så sjukt jävla bra sommar, bara gjort massa kul. Önskar att Ken varit mer ledig, men har tagit vara på dagarna vi väl varit lediga tillsammans! Lekt med massa kompisar & festat lite väl mycket. Känner mig nästan redo för Hösten, vill egentligen ha sommar året runt men it is what it is. Får acceptera vårt väder fram tills vi flyttar till Los Angeles ;) 

Rensat bland mina kläder för att inse hur mycket nytt jag har & att jag inte får shoppa mer på ett tag. Har nu 2 stora Ullared-kassar med kläder som ska till insamling. Hade nog kunnat sälja en hel del, men orkar inte. Min lathet gör mig därför till en bättre människa som skänker till Välgörenhet. Gud vad det värmer i mitt lilla hjärta!

På lördag ska vi ut & fira SnigLn som fyllt 19 år! Stort barn. Kommer nog bli en mycket trevlig kväll! Mer än såhär hade jag nog inte. I'll see you some other time. ♥

XXX

Fjunet herself.

Var ute & åt på Gaston's på SnigLs födelsedag. Jag provade Tonfisk för första gången någonsin. Inget att rekommendera, smakade mycket... fiskigt. Annars var det sjukt gott!

Favvotröjan från Tophop, mysig & snygg på samma gång! Lagom transparent, inte för genomskinglig så man måste ha mer än BH under men ändå... perfekt. 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0