I'm a gangsta, gangsta

Kan fortfarande inte bädda in YouTube-videos på min blogg. Så jävla tråkigt är det! Inte ens ett svar eller information kan man få om det. Dåligt, dåligt Blogg.se! Det gör mig arg. Måste få ut mig aggression på någon eller något...

Idag har jag hunnit med en promenad. Sovit överdrivet länge både inatt & igår. Vilade tillomed på eftermiddagen, så jävla bebis. Så känner mig lite groggy, men lär inte vara trött ikväll när jag har stängning iallafall! Ken lurar alltid in mig i eftermiddags-vilan, han kommer hem från jobbet & vill vila innan gymmet. Jag vill umgås & har inget bättre för mig så lägger mig bredvid för kärlek. Sen vaknar jag 1 timme senare helt väck & arg. Blir ofta arg efter jag har vilat. 

Råkade sno böcker från Biblioteket förra Onsdagen. Jag & Ken tog en promenad genom Halmstad & gick inom det fina Stadsbiblioteket som ligger ut över Nissan med stora fönster. "Lånade" 2 böcker, Stephen Kings Benragnel & Rocky. Rocky räknas nog inte som en bok, men iallafall. Gick fram till receptionen & la fram böckerna samt meddelade att jag ville skaffa ett lånekort. Fyllde i uppgifter & kort, sen bad jag om en kasse till böckerna & vi gick ut. Det pep när vi gick ut, stannade upp lite men ingen verkade bry sig så vi fortsatte gå.

När jag loggade in på mitt Bibliotekskonto här hemma såg jag att det inte fanns några böcker på mig! Tydligen skulle jag skannat in dom själv (man får göra det själv där) innan vi gick, men trodde ju han gjorde det i samband med att jag fick kortet. Dålig biblioteksservice! Så fick gå in igår & fixa det, Emma gjorde mig sällskap. Så nu är de lånade! Feels good being a gangsta. 

XXX
Jag & Storfjun på pappas fest. Inser när jag ser på detta fotot hur jävla kort min panna är! Det måste vara en illusion... det är ju bara ögon & sen hårfäste. Ken fick också lite kort ansikte. Hihi.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0