Kommer aldrig se rabarber på samma sätt

Guten Tisdag! Vaknade av en asjobbig dröm, så tog mig upp runt kl 10. Mina "mardrömmar" handlar alltid om att Ken är helt konstig & inte vill vara med mig, eller är med någon annan. Inatt var det sångerskan Sibel, han skulle dejta henne lite & jag kände mig sjuk i huvudet för att jag blev ledsen & svartsjuk. Helt knäppt, det var jättejobbigt x] Den jobbiga känslan & obehaget sitter alltid kvar när man vaknar, tar ett tag att förstå att det bara var en dröm. Sen blir jag glad när jag tänker på hur underbar den riktiga Ken är! ♥ Hoho.

Åh, ser fram emot Torsdag! Ska göra en grej då, hihi. Kommer bli sååå snyggt! Perfekt inför helgen. Ska försöka locka hit SnigL idag. Är redan rastlös, men orkar inte åka någonstans.

Eftersom jag inte har något roligt att skriva, vill jag tipsa om en bra bok. "Att springa" av Maria Sveland, kunde inte sluta läsa när jag väl börjat. Det jag gillar med den är att man har ingen aning om vad det ska handla om, mer än att det är om 2 bästisar i 13-årsåldern, Emma & Julia. De träffar en blottare i skogen som de kallar för "rabarbermannen" & efter det händer det en massa. Trodde inte den skulle vara så bra, men fastnade ganska snabbt.

Nu ska jag hoppa in i duschen strax, har hårinpackning i håret sen igårkväll! Ha en bra Tisdag, Majses!

XXX
NomNom.
Ätit fil med blåbär till frukost, så jävla gott! Mätt blev jag med.
Att Springa.
Han står fint i nya bokhyllan vi fick av Kens föräldrar.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0