Gammal fil i min mage

Precis plockat undan här hemma lite & myser nu i soffan med värmefiltos. Man kan tro att jag & Ken hade haft fest här hemma som det såg ut, men det var bara vi två. Hade tvättid idag med, ALDRIG mer dagen efter utgång! Spydde tillomed lite imorse vid 8, hihi. Kändes sådär gå i trapporna vid 13, men we did it. Drack 1 liter LOKA när jag kom hem så det blev min räddning, mådde bättre efter 12. Blev ett par turer i baren igår, vet inte hur många men kul hade vi! Jag & min man. 

Vad typ mongokväll igår på Mårtenson. Jättekonstigt folk där som dansade som dårar, en kille som satt ner ensam på en stol & bara log skitstort. Sen flög han upp & dansade den roligaste dansen, hahaha! Önskar vi kunde filmat, men hade sett lite dumt ut. Och hade kanske inte varit så schyst lägga upp det... 

Annars var det skitbra, gratis entré & massa folk. Blev rädda att det skulle vara dött igår, men inte på Mårtenson! Det stängde dock redan 2, så då gick vi hem. Pappa kom förbi igårkväll med & lämnade varsitt påskägg med godis till oss, perfekt med socker dagen efter ;) 

Nu ska jag skära upp lite fransbröd & Brieost som vi fick med från Kens föräldrar sen bara ta det lugnt med Mr. Ken. Drack btw 5 dagar gammal fil imorse, trodde inte det var så längesen det var den 4:e April. Tog en slurp, smakade weird & var tunnt. Sen hittade jag den riktiga filen, den satt & hånlog åt mig längst in i filen. Förstår inte vad gamla filen gjorde där?? Nasty.

XXX
Hallooo!
Sorry för kvalitén, fått ovanan att använda dåliga kameran på iPhonen (den man kan se sig själv i).
Fräs!
Fräsig i nya håret! Ååhh, får försöka ta en bättre bild på färgen.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0