Fräsiga tjejjen

Vilket tråkigt väder att vakna till! Ingen sol. Men vi slipper snö iallafall, som alla verkar fått runtom. Dessutom ska jag jobba stängning ikväll, så det får gärna vara fult väder efter 15 ;) Men blir en snabb promenad innan, så det får hålla upp ett tag till. Så atteee.... nu vet ni.

Jävlar vad pirrig jag blev när Top Model-säsongen startade igår. Det ska bli så jävla spännande!! De har samlat 14 modeller från de förra säsongerna, de som stod ut mest (galnaste, bråkigaste, sötaste, mest speciella) & nu ska de tävla ihop. Men man tävlar om att bli en All-star, inte bara modell. Känns lite töntigt med själv tävlingen, men ska bli så kul se alla gamla tjejer igen! Blev glad att Alexandria Everett från säsong 16 skulle vara med. Ingen verkar tycka om henne, förstår inte varför?

Jaja. Nu känner jag mig töntig för att jag blev så excited. Men jag bara älskar det. Har inte så många program jag följer strikt, det enda jag måste se är Top model & Family guy. Desperate housewifes med, men missat det någon gång. Skulle dö om jag missade Top model. Så nu vet ni det.

Nu ska jag strax ut och gå! Ha en bra Onsdaaaag :D

XXX
Hallåå!
Lilla tatueringen lyckade också komma med. Ser ut som att jag vill säga något...
Awyeah.
Detta är min nya favoritfjortispose. Känner ett tvång att göra posen varenda gång en kamera kommer upp.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0