Fest på Odalvägen

Hallå hallå bloggish! Plockat lite här hemma efter lördagens bravader. Ännu en gång såg det ut som att jag & von Fjun haft massa folk hemma. But we were all alone. Med andra ord var det en bra lördag ;) Blev liiite mycket dricka dock. Och med lite menar jag för mycket. Så mycket att vi inte ens orkade käka upp kebabrullarna vi promenerade hem med, utan däckade nästan direkt. Ken vaknade runt 13 & mådde helt okej, men självklart var min dag förstörd. Vår plan var att spendera söndagen vid Xboxet, har ett nytt krigsspel man kan köra 2 på. Men blev Ken som fick spela & jag titta på ;) 

Fick ge bort min Kebabrulle till Ken med, det enda jag ville ha var fil & gröna äpplen. Fick sån jävla cravings efter det, men hade bara filen hemma. Jag blir nyttig när jag är överbakis. En sådan bakfylla planerar jag inte på att få på ett tag. But totally worth it! 2 av våra grannar hade fester med, så det var partystämning i hela lägenhetshuset. 

Tvättat lite, ska strax ner & hämta den. Är fortfarande sliten idag, haha! Så ska ta det lugnt nu fram tills Ken kommer hem, sen får vi se om det blir gymmet. Har träningsvärk i vaderna sen skorna i lördags.

XXX
Love.
Mitt überfina fjun vid datorn!
I like short shorts!
Jag körde shorts, med strumpbyxor undertill såklart. Och till det ett av mina favoritpar i skor!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0