Strömavbrott

Det blev strömavbrott på Rasta 25 min innan jag skulle hem! Det var lite spännande tycker jag. Jag stod & torkade bord & Kickan svabbade golvet, helt plötsligt bara slocknade allt & det blev helt tyst! Lite läskigt. Låste dörrarna & begav oss till restaurangen. Där satt ett gäng gubbar & ville ha ut sina spelkvitton på Jack Black-automaterna, men det gick ju inte då strömmen var borta. 
Tillslut fick de ut dom. Inte kul ha massa folk inne när allt är becksvart! Lite jobbigt på macken då våra grillar dog, så korven skrumpnade ihop. Vet inte om frysarna la ner direkt, men var strömmen borta länge hann det nog smälta en del. Förutom det var det lite roligt ;) 
I restaurangen hade de tänt lite ljus, så vi höll till där i slutet för att se vad vi skulle göra. Folk kunde ju inte handla på macken ändå, becksvart & kassan stängde ner typ 5 min efter strömmen gått. Mills jobbade också, så det gjorde det ännu trevligare! Det bästa var att hon sagt några timmar tidigare lite på skämt "Hoppas strömmen går", så jag fick till en perfekt ordvits!
Jag: - Hehe, din STRÖM gick i uppfyllelse.
Milla: - Sluta!
När jag lämnade macken vid 20 var den fortfarande borta, så jag hoppas den kom tillbaka senare innan 00 iallafall! Lite jobbigt för den som kommer & ska jobba morgon annars. Nu ska jag plugga matte, wähh...
XXX
That's dark.
Tog kort inne på macken...

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0