Nyjobbad!

Hemma i boet igen. Ken satt uppe med Bollis & kollade UFC på TV & någon spelgala på datorn. Mina 9,5 h jobbande gick snabbt, underbart:) Bara jobba mellanpass imorrn 14-20, sen så kan jag vila ut!... Lite. Älskar att vi har lite mellanpass igen, roligare att jobba 2!

Sjuktillstånd: Ont i midjan, är lite ömt vid klämning, konstig huvudvärk, trött & har nu även upptäckt vita prickar i mitt kiss. Känner mig intim att skriva om urin, men vill vara så specifik som möjligt! Inget blod eller kräkande än så länge, så läget bör vara stabilt till måndag då jag planerat dra mig mot vårdcentralen.

Nästan så jag tycker detta är lite spännande! Är jag helt sjuk i huvudet? Märks nästan aldrig av när jag är sjuk, brukar överdriva lite så folk ska tro mig. Kan inte minnas när jag sist hade feber över 37,5 grader. Kom till läkaren en gång (hade nog lite halsont) då hade jag även en sänka på över 120, vilket tydligen är jättehögt. Jag var ganska pigg ändå. Undra vad min sänka ligger på nu... Om 2 dagar vet vi!

Guten nacht, lördagsfolk:)

XXX


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0