Kalles dag

Igår var det fars dag! Pappa heter btw inte Kalle, jag bara kallar honom för det för att jag är lite dum i huvudet. Jag, Ken, SnigL & pappa drog till Ängelhom. Käkade Burger King, sen kollade vi Tintin på bio. 3D, men tyckte glasögonen var lite jobbiga. Jag har fel näsa för 3D-glasögon! Den är liten & svag, så den orkar inte hålla uppe dom. Fick svårt att andas genom näsborrarna så fort de åkte på... fail.

Pappa var helt galen på BK. Han spottade mat hela tiden & hade mat runt hela munnen. Som en bebis. Smulor över hela sin fräsiga skinnjacka hade han när vi skulle gå, sen slog han i huvudet i lampan ovanför bordet med så den blev helt sne. Vi sprang därifrån sen.
Efter det drog vi till Willy's (pappas favoritbutik) eftersom han skulle på toa & vi tänkte köpa lite majs till bion. När vi skulle köra ut därifrån klagade pappa över hur det byggt om Ä-holm så mycket, för att sedan upptäcka att han kört ut på en cykelbana & fick köra ner från en kant för att komma ner på vanliga vägen igen. Hah!
Idag ska jag ut på en promenad, boka tvätttid (blir alltid bekymrad över om man ska ha 2 eller 3 T i det ordet?), diska samt gymma med mr. Ken. Ser fram emot helgen! Blir det inget jobb så drar jag & Ken ner till Helsingborg & festar på Lördag :D

XXX
Tomad.
Världens minsta tomat som jag odlat, kolla fjunet på den! Nawww (Ursäkta närbilden på min torra tumme).
NOM!
Jag & Ken lagade Oxfilé med whiskeysås i fredags. Fick till köttet perfekt, så jävla nöjd!
Stackars låda.
Hittade den här bilden på en låda på jobbet. Man får inte skära i honom (vilket jag självklart inte gjorde)!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0