Söndags-update

Varit ute på en långpromenad, det är skitvarmt ute! Fick gå i bara linne & skjorts, sååå varmt var det! Sen såg jag en liten hund med en sparkdräkt på sig, tyckte synd om honom. Kommer bli en grymt ful solbränna på hund. Sen skrev jag ett ganska långt inlägg & råkade trycka bort webbläsaren utan att ha sparat. Fan vad jobbigt.

Nu är min man på gymmet. Jag orkade inte följa med idag, har fortfarande lite träningsvärk sen i fredags. Men imorrn så! Wiie* Mr. Ken har föresten fått jobb på Sofiero bryggeri här i Laholm :) Så antar jag får ge bort en av garderoberna nu. Eller en hylla iallafall. Känns som en lite väl stor uppoffring, men måste vara snäll mot min man antar jag. Han kommer ju trots allt stå för försörjningen nu ;) Nej, men hoppas det går bra för mig på OK Q8 så jag har mer jobb där till hösten, då blir det leta lägenhet i Halmstad!

Så jag & mr. Ken fick fira med lite thaimat i fredags, sen kom Eve hit. Satt & drack någon timme, sen bestämde vi oss för att dra ner till Bakfickan/Casablanca. Lärde känna några killar, så hängde med på efterfest till klockan 5 på morgonen! Jag & Eve råkade förstöra ett Buddha-huvud på toan, det var hemskt! Men det gjorde tydligen ingenting, killen sa tillomed att det var en "Bajs-Buddha" ;)

Nu måste jag nog diska.... naee.

XXX
MAJS!
Ett fjun framför datorn, så glad & mjuk!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0