KÖP DE GRÖNA PROPPARNA

Nu är Jenize trött. Haft en helkväll med Mills, vi åt nudelwok & pratade tills jag kom i målbrottet. Ikväll hoppas jag att jag somnar i tid, haft svårt att sova 2 nätter nu. Jag är för uppstissad! Vill komma upp i tid & vara ett duktigt barn!

Vi gick till Shell och köpte chokladägg. Höll på att blåsa iväg, jävla cp-väder ute! Pappa ringde & sa han var utanför med proppar till mitt proppskåp. Han lät helt förvirrad när jag sa att vi var vid Shell & att jag redan fixat proppar. Fick 2 olika proppsorter när jag var hemma tidigare idag. Han jagade mig med att jag ska köpa de "gröna propparna", vilket jag gjorde. Sen hade han själv fixat det ändå.
Han hörde antagligen inte vad jag sa när jag var hemma om proppparna, för hans bror var på besök & fixade vårt badrum. Så han blev lite stissig antar jag. Både min pappa & pappas bror pratar högt, men nu när dom var tillsammans började pappa att prata ännu högre. Det är kul när min pappa interagerar med andra.

Nu ska jag böka ner mig i sängen med Bollis. Sov sött folks ♥

XXX
Tuffa gänget.
De här hårdingarna vill man inte stöta på en mörk kväll. Pekar fuck you & allt bredvid en polisbil!! Får man göra så?! OMG REBELLER! Hahahahahahahaa...

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0