I ♥ Sverige

Guten kväll. Tänkte köra ett sista inlägg, hihihih. Fick höra av en att om man söker på glad människa på google, så kommer en bild på mig fram. Är dock inte jätteglad på bilden, hade förväntat mig värsta sunshine!

Så, googla mig nu. 

En grej jag märkt; varför måste alla rasistäckel alltid missbruka svenska flaggan?? Så fort man ser någon skylta & gå typ iklädd svenska flaggan, man bara "säkert rasse". Sen stämmer det näsan alltid! Sen Sveriges lösning; vi slutar fira nationaldagen & sjunga nationalsången. Konsekvernserna; Puckon går runt & anklagar alla blattar "- Asså vi har fan rätt att vara stolta över vårt land! Jag vill kunna fira nationaldagen!" Sen hörde man folk blev förbannade när alla albaner körde runt med Kosovos flagga, då när Kosovo blev självständigt. Vaddå, så för att vi inte vågar visa att vi är stolta över vårt land, så ska inte de heller få göra det? De är svenska medborgare, men man ska väl fortfarande få hedra sina rötter. (Dessutom förstår jag om de inte känner sig som svenska medborgare, så som många behandlas i detta landet. Särbehandling på både det ena & andra hållet).

Det är inte invandrarnas fel att vi inte firar Nationaldagen eller går i kyrkan på skolavslutningarna längre (och seriöst, vilken unge bryr sig om det sistnämnda egentligen?) Det är rasisternas jävla fel! Och svenskjävlarna i riksdagen, som är rädda att bli kallade rasister. Ta tag i invandringsfrågan, så kanske folk slutar rösta på SD?! Och ge rasisterna en egen flagga att smutsa ner.

Personligen skiter jag fullständigt i Nationaldagen, min födelsedag är det enda som räknas. Dessutom tycker jag inte Sverige är så jävla bra ändå. Men tycker det är så fjantigt att folk fått för sig att alla invandrare tycker man är rasse för att man "älskar Sverige" typ. Nej, det är vårt eget fel. Och rasisternas. Fan vad jag hatar dom, haha!

XXX
Cha cha!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0