Dags att påbörja...

Vet ni vad? En jätteintressant sak! Min statistik har ökat de senaste dagarna :) Nawww. Måste bara skryta lite, folk tycker jag är intressant! Inte jättemkt, men lite & just nu lite mer! Har jag blivit fräsigare, snyggare, fulare?? Only you have the answers.

Nu blir det strax sängen för mig iallafall. Tänkte köra lite sit-ups först. Jag & mr. Ken ska gå ner i vikt till sommaren. Jag har ju några kilon jag velat bli av med länge. Förra året gick jag ner till 51 kg (jag är 1.57, så det är inte så lite på mig som det låter), var inte helt nöjd. Nu väger jag 53, så har planerat att minska 5 kg. Viktsnack är grymt tråkigt, men vill förklara mig! Mr. Ken behöver inte gå ner några kilon, han har redan världens snyggaste kropp. Men går han ner några kg kommer magrutorna fram med I guess ;)

Ken har lärt mig käka tonfisk, så är kär i det nu. Tonfisksallad med sallad, rödlök & lite ceasardressing. NOM NOM för bövelen! Kör min metod med att utesluta kolhydrater så gott det går, röra på mig mycket & inte käka efter 19-20 på kvällen. Det känns i början, men efter ett tag vänjer man sig!

Sommar 2011, I'm on my way :D Hoppas jag...

Gonatt folks ♥

XXX
Fat-cat.
Man vill ju inte breda ut sig på stranden som en stor val/katt.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0