Bajsdröm, bokstavligen

Usch, somnade på soffan i över 2 timmar! Drömde världens hemskaste dröm typ. Asså helt sjuk... vet inte om jag borde skriva den för man undrar vad jag tänker på xD Men kortfattat; Jag var med en skola (där Ken var med) på en resa, så vi delade hotellrum med 3-4 st. Vår toalett fungerade inte, så sprang över & lånade de andras bredvid (o de var inte inne då).

När jag sitter där och kissar oskyldigt blir jag helt plöstligt dålig i magen. Sen är jag tydligen i vardagsrummet & då rinner det ner för väggarna? Jag har lyckats få skiten på väggarna?? Det är inte mitt fel, men hur förklarar man detta? Så försöker torka bort allt. Toapappet tar slut, självklart. Mitt i allt kommer en av killarna som bor i hotellrummet in. Jag får panik, springer in på toan. Går sen ut & säger jag lånade toaletten. Försöker diskret spruta parfym i vardagsrummet, men då kommer både killen & Ken in. Först är de normala, sen blir de helt tysta. Jag som inte kan ljuga blir också helt tyst. Tillslut springer jag bara ut därifrån.

Drömmen fortsätter av att ingen säger något, får bara konstiga blickar. Jag genomlider någon timme, sen lyckas jag ta mig hemåt. I bilen är jag panikslagen & helt säker på att Ken ska dumpa mig! Försöker tänka att det bara är en dröm, men det är verklighet!!

Sen vaknade jag på riktigt :) Vilken känsla. Men fått ett märke i pannan efter glasögonbågarna. Äkta nördvarning. 

XXX
HALLAO!MJAO!
Drömmar är knepiga...

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0