Ska aldrig mer gå ut

Precis varit i tvättstugan med Ken. Fan vilken skräckupplevelse, 1 miljon ungar som sprang omkring därute & skrek o gapade. Försökte att verka lugn & kolla rakt fram, de kan säkert känna av rädsla. En ful jävel hade kort hår & fläta i nacken, barn är sååå ute.

Jag var så skakis i tvättstugan att jag tappade tvättmedel över hela min fot & golvet. Slöseri!! Skyller allt på barnen. Nackdelen med sommar, monstrena kommer ut ur sitt ide... på vintern har de iallafall tjocka vinterkläder på sig, så då orkar de inte springa. Nu är de helt vilda.
Jag & mr. Ken har blivit värsta pensionärerna. I fredags var vi ute med Mills & Eve på Karsefors, men det sög så blev tidig hemgång. Lördagkväll käkade jag & Ken thai mat, fan vad feta vi blev. Sen la vi oss i en nybäddad säng, klockan 22.30 SOMNADE VI! Fyfan. Planen var att göra kaffe, Ken ville kolla sin kampsport & jag tänkte spela Sims. Men vi däckade...
Vaknade 9.30! Det är äckligt tidigt, jag vet inte vad som händer. Jag är rädd, riktigt rädd. Snart kommer vi sluta dricka alkohol, börja lösa korsord & lägga oss innan 21.
Om 20 minuter ska vi återvända till tvättstugan. Önska oss lycka till, för jag är inte säker på att we're gonna make it...
XXX
Seriously.
Serious businness.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0