En skön men smärtsam Monday

Guten morgen! Fast det är inte en jättegod morgon, trots att jag är ledish! Mådde illa tidigt imorse & nu har jag lite ont i magen. Har även åkt på en urinvägsinfektion, uäähh! Ken blev rädd, han verkade tro det var någon sorts könssjukdom. Oh-nooes! Trodde alla människor haft urinvägsinfektion nån gång, iallafall när man var liten. Då skulle man ju alltid sitta ner på kalla saker... tydligen gäller samma sak nu för mig.
Fast det blir typ värre när man är äldre. När jag var liten sved det när man kissade, fast försvann ofta av sig själv efter ett par dagar! Nu svider det inget alls, men det gör ont i magen & går jag med det i några dagar får jag ont i ryggen, dvs. det går upp i njurarna! Tranbärsjuice tar bort det ibland, men mitt verkar har utvecklat sig snabbt så börjar redan få ont i njurarna, bara haft det i 2 ½ dag ;< Så jävla körvigt.
Ikväll är jag sjukt sugen på Club Monday i Tylösand! Vi får la se hur det blir med det, något vill jag hitta på då jag är ledig imorrn med. Stackars bejb jobbar Mån-Fredag som vanligt, men i helgen blir det utgång tillsammans! Festa med min man är det bästa jag vet :) 
Nu ska jag ringa runt & see what's goin oooon! ♥
XXX
Meeooww!
Myskläderna & skelögon på plats! Passande då det är cirka 25 grader i vår lägenhet nu.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0