I'm dyin'

Vilken förfärlig morgon! Avslutade min långa söndag med njuront & idag är det kvar. Pencillinet har med andra ord inte fungerat. Ringde in till Vårdcentralen, de hade bara en tid idag & det är när jag jobbar. Kan inte komma från jobbet heller så ska dit 10.30 imorrn istället! Mår inte dåligt som tur är, mest ont i ryggen & lite tungt att andas ibland. Men så länge jag inte får feber eller börjar spy ska det nog vara lugnt ;)
Tycker man borde få mer information om varför det är farligt gå för länge med urinvägsinfektion, jag har mest tagit det med en nypa salt (då jag har haft det lite från o till sen jag var liten, jag bara älskar att sitta på kalla saker), druckit lite tranbärsjuice & chillat. Men leder det till njurbäckeninflammation blir man ofta jättedålig, feber, spyr, kissar blod m.m. Och tillslut kan det spridas till blodomloppet vilket kan ha dödlig utgång. Creepy!! Aldrig hört talas om det innan.
Fast tror knappast många dör av det, man lär ju bli riktigt jävla dålig innan isåfall ;) Hoppas jag.
Nu ska jag ta en värktablett & göra mig redo inför jobbet. Känns som det kommer bli en hyfsat lugn dag, älskar att jobba kväll! Wiie.

XXX
Oooohhh.
Nalle då! Pappa hade lagt en flugsmälla i brevinkastet som 2:a-namnsdags-present!
Sångaren & gitarristen i Slipknots andra band Stone sour, riktigt bra.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0