Marsvins-sex

Cha cha blöggen! Igår hämtade jag min fräsiga laptop. Men har inget Internet på honom än, ska fixa det så fort som möjligt. Flyttar ju inom 3 veckor, ihhh! Slumrade sen till på soffan, för att senare dra vidare till Mills! Där satt jag till 1.30. Mycket att ta igen! Ujujuj.

Vi observerade hur deras ena katt Bambi förföljde andra katten Bamse vart han än gick. Innan Bambi flyttade in var Bamse en kelig & lekfull katt, nu är han oftast bara arg. Bambi är en bögig stalkerkatt. We all know one.

Minns när vi var yngre. Jag hade ett marsvin som hette Chili, Milla & hennes syster hade 2 stycken vid namn Izor & Helmut. Izor var ett långhårigt vackert marsvin, Helmut var orange, korthårig & hade flint. En dag bestämde vi oss för att låta marsvinen få leka med varandra! De blev genast bra kompisar. Lite mer än vi trodde faktiskt, för Helmut började kurra & flirta med Chili. Jag var lite halvosäker på Chilis kön och då Helmut började jucka på Chili antog vi att han var en flicka.

Helmut jagade kurrandes Chili runt buren. Vi lät det hålla på lite, marsvin måste också få till det ibland. Men efter ett veterinärbesök fick jag beskedet; Chili var ingen kvinna. He was a man. Efter att Chili hälsat på blev Helmut jättesexuell. Han kurrade rundor i buren hela dagarna & försökte istället sätta på Izor! Chilis unga marsvinskropp hade triggat igång Helmuts sexuella sida.

Jag har fan fortfarande dåligt samvete efter den händelsen. Jag lät min söta lilla Chili bli antastad av en kåt, äldre marsvinsherre. Fyfan. Nu har vi ett bevis iallafall; djur kan också vara homosexuella. Iallafall marsvin.

Dagens wtf:

Jag: - Här stinker fotsvett!
Pappa: - Needå!
Jag: - Joo, det gör det.
Pappa: - Jaa, jag ska hoppa in i duschen nu. Bajsade ner mig på jobbet med så. Det var väldigt jobbigt att gå runt så hela dagen. Hihihi...

Louise var här nyss med. Mycket trevligt! Nu ska jag fixa till mina naglar & hoppas på att Mr. Ken kanske loggar in på msn! Jag saknar min hane ♥

XXX
Fjun1
Gillar inte inställningen "smink" på min kamera längre. Man ser helt plastig ut. Och blek. Jag hittade inte vart man tog bort den imorse. Uähh.. så här glänser jag.
Fluff2
Bamse bredde ut sig på golvet & flashade sin mjuka mage.
Fjun3.
Floffig katt vill sova. Floffig katt vara trött.
Asus!!
Här har vi honom, mr. Asus supersexig datus. Han ser proffsig ut.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0