Hej muslimhatare!

... Eller ska vi säga Sverigedemokrat? Mohaha. En gammal kompis la ut en artikel på Facebook, ganska intressant information. Speciellt då vi fått in Sverigedemokraterna i riksdagen, många verkar ha en sned syn på invandrare, framför allt muslimer. För att citera en kommentar jag fick höra när jag kommenterade hur fan man kunde rösta på SD "Inte vill man ha en massa folk som springer & spränger sig här på gatorna?!" Ja, för det har vi ju en massa av här i Sverige, 100:tals muslimer som springer runt med bomber på magen! Detta var också innan det verkligen skedde en bombning. Bajs till den jäveln som bombade sig också btw, nu matade han ännu mer skit i korkade & rasistiska människors hjärna.

Sen kommer det alltid roliga kommentarer när man redovisar sånt här "Öhh, jävla blatteälskare. Älskar du Islam eller?" (Detta är i o för sig mest från mindre begåvade människor, som inte har något svar på tal). Jag dömer folk efter hur de beter sig & jag är inte för någon religion. Det ställer bara till skit för det mesta tycker jag. Sen har det också hjälpt många människor samtidigt att ha något & tro på, så får väl ge religionen lite credit för det med. Eller så köper man en katt & klappar den varje gång man känner att allt är skit. Funkat för mig... nästan.

Fan vad jag hatar seriösa inlägg. Känner mig så allvarlig & jobbig & vuxen. Men känns som att man måste slänga in sånt här ibland, så folk inte får för sig att jag är utvecklingsstörd (Inget emot utvecklingsstörda heller, men känns inte okej att bli klassad som det utan diagnosen Downs syndrom).

Nu blir det lite jobbsökande. Majs to that!

XXX
Statistik FIFAN
Terrorism är hemskt, men man kan inte springa runt och kasta bajs på alla muslimer för det. Vi är ju inga apor... eller? För mer -> Länk
CP.
Naww, jag är lika söt som vanligt!

Kommentarer
Postat av: Louise (från Sp05b ;) )

Håller med dig Jenny! Majoriteten av de som flyttar/flyr till Sverige är inte terrorister eller självmordsbombare utan människor som försöker komma bort ifrån detta! Människor som inte vill leva i krig, fattigdom, orättvisor och misär. Alla människor är individer med egna tankar och värderingar oavsett religion.

Tack för en bra blogg! :)

2011-01-25 @ 22:12:28
Postat av: Jenny <3

Eller hur! Man borde ta reda på fakta innan man dömer. Tack så mycket :D

2011-01-26 @ 00:40:13
URL: http://jenize.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0