Barnmat, hell yeah!

Jobbet slut för idag! Sitter och äter lite... barnmat!! Inte lika illa som det låter. Läste om det för något år sen att det var inne bland vissa kändisar att byta ut måltider till en burk barnmat, för att gå ner i vikt. Sen snackade de om det på The Voice idag med. Alltid tyckt de små fruktpuréerna sett så goda ut, så tog hem en sån för att testa. Det är ju ett bra mellanmål, då det inte är tillsatt en massa socker.

Det fula med den dieten egentligen är att det är inget fel på den, så länge det är en person som verkligen behöver gå ner använder sig av den. Enligt experter är det ingen större fara om man gör det under en tid och självklart äter något riktigt mål under dagen med. Annars går det ju nästan ner till svältnivå & då sabbar man ämnesomsättningen.

Tur man inte behöver köpa blöjor till maten, då hade det blivit dyrt.

Jag som gillar fruktkräm tyckte min burk smakade bra iallafall. Lite mjölk till, så smakar det som kräm. Fast mindre sött. Jobbigt att det ska vara så mycket socker i allt för vuxna, bebisar har tur.

Tog med en bananlåda hem idag. Flyttar ju för helvete om 5 dagar & jag har inte ens börjat packa! I helgen ska jag till Mr. Ken, så då blir det inget packande. Ser inte fram emot att rensa mina skrivbordslådor, dom är äckligt fulla. Men det värsta av allt är; Vad ska jag slänga? Vad ska jag spara? Jag är nämligen väldigt duktig på att samla på mig skit jag inte behöver. 

Bara att sätta igång antar jag! See ya later. 

XXX
Bebis.
Det är en färgglad och trevlig burk. Den har en nalle på sig.
Nomnom.
Som kräm, fast nyttigare! Hur kan det möjligen vara dåligt?
OMG.
Det ser kanske inte så överfullt ut, men jag svär den översta lådan gick
knappt att öppna. Och jag har 8 stycken sådana här lådor!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0