Bitch got owned

HEJ BLOGG!! En färsk vecka som innehåller Internet. Cool. Har käkat mig fet på Taco & lite godis. Men det är okey för jag har inte köpt godiset själv! Försöker att inte svulla med skit i veckan, men folk bara köper sånt & ger mig hela tiden. Det är mer okey att vara tjock om det inte är ens eget fel. Hah..

Mitt ög-helvete är fortfarande inte bra. Efter en veckas antibiotikadroppar i öga, innehåller han fortfarande en röd fläck. Borde vara panikslagen, men känner mig rätt lugn. Det ordnar sig, right?

Eller så vaknar jag upp en morgon & ögat har trillat ut.

I fredags gick jag & mr. Ken ner till AnnaBelle's & åt fiiin mat. På lördagen kom massa vänner hit, jag bjöd på Tacos. Varken stolar eller tallrikar räckte, men det blev mycket bra ändå. Alla fick mat iallafall och ingen behövde äta på golvet heller... eller från det. Sen blev det utgång för vissa av oss. Helt perfekt kväll, I löve my friends ♥

Och mr. Ken med för den delen :) Vi är väldigt bra ihop. Även när vi blir förbannade är vi grymma. Got some attitude from mr. Ken i lördags;

Jag i bilen: - Det är slöseri på bensin när gasar upp så innan du ska svänga.
Ken:- Det är slöseri på ord när du pratar!!
Jag: - Woaah, bitch!

Bitch know her place..

Nu måste jag nanna, ska upp tidigt imorrn. Ska vara på jobbet 1 timme tidigare & städa.

XXX
Majs.
Feeling fräsy in my new glasses. Not. Jag vill ha på mig dom mer offentligt, men känner mig lika skamsen som en hund när dom skiter. Jag. kan. inte. gå. runt. i. Kens. lumpenbågar.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0