Rött eller rött?

Vaknade upp med huvudvärk imorse. Haft det så ända sen i söndags, blir så trött... men brukar gå över under dagen, så hoppas det är så idag med eftersom jag ska jobba på OKQ8 13-22.30. Vi stänger tidigare idag! Linda jobbar med till 15.15, så blir roligare att komma till jobbet då :D Kvällen brukar gå ganska snabbt. 
Igår målade jag i princip hela dagen! Skulle ju hämta SnigL & hennes hane på tågstationen. Hon sa tåget skulle vara där 12.20, 12.25 var jag där. Inga barn? Väntade till 12.40, då var jag så arg att jag höll på & spricka. Körde hem till lägenheten i full fräs, ringde pappa "DU, Josse ska GÅ hem, jag stod i 15 min & väntade + det går inte ringa hennes mobil" Pappa ba "Jaja, det blir bra."

Vid 13.15 skulle jag bege mig till Mellbystrand för att hämta upp Rasmus som skulle hjälpa mig måla i lägenheten. Hade lite dåligt samvete, såg SnigL & hennes bojfrend framför mig stå & frysa på stationen. Så körde inom utifall, vad ser jag? En SnigL & Filleboy stå där, deras miner när jag kom ;) Lyckliga barn. De hade missat tåget så de fick ta nästa & hade ingen mobil att ringa från.

Efter att ha kört hem dom drog jag & Rawsmus inom Maxi, jag skulle köpa städgrejs & han lite snabba julklappar. Sen körde vi i fräserfart till Lägenheten. Fick typ klart sovrummet till Ken kom efter 17, sen åt vi pizza. Rasmus åkte hem & jag & Ken fortsatte måla röda väggen i köket. Ville måla över den en gång med samma färg som de förra målat, eftersom den var lite skitig & ojämn. Fick panik när jag valde färg, så färgen jag valde blev inte samma ;) Den blev SNYGGARE! Så vi är jättenöjda.

Nu ska jag sminka till mig inför jobbet. Ikväll ska jag & Ken ha myskväll, imorrn drar vi till Gislaved för att fira Jul. På söndag kommer vi hem igen & då blir det utgång med min Mills ♥ Wiie!

GOD JUL, folks!

XXX
CHA!
Tog massa söta kort i bilen påväg till Gislaved förra helgen...
Yeah.
- How U dooin?
Maah!
Kisar med ögonen (eller försöker blunda)?

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0