I can't see the things that make true happiness, I must be blind.

Chacha, guten morgen osv. osv. Sitter här halvnyvaken med boll på huvudet & äter frukost. Inte med Bollis på huvudet, han ligger i sängen. Utan satt upp mitt flottiga hår i en boll. Ska inte tvätta det förrän imorrn (tvättade det senast i måndags), för tvättar jag det idag måste jag tvätta det på fredag med eftersom jag ska jobba (vill ju inte vara helt översleden på jobbet heller). Men ska ut på lördagen & då ska jag tvätta det, så vill inte tvätta det 2 dagar i sträck eftersom det torkar ut då. Så tvättar jag det imorrn är det fortfarande okey på fredag, måste ändå ha det uppsatt på jobbet. Det är mycket planerande med det här håret, de vill liksom lägga sig platt om det inte är nytvättat.
Tvättar man det varje dag torkar hårbotten ut & börjar producera mer talg, dvs. blir fettigare snabbare efter tvätt. Brukar duscha varje dag, men bara tvätta håret varannan. Har på helgerna ofta blivit fredag-lördag, håret blir arg då. Så den här veckan har jag planerat enbart 3 tvättar! Yeah. Duktig. Nobelpris.

Idag ska jag diska lite, plugga matte som fan & gymma med Ken ikväll. Idag kommer även Mills hem från sin semester, wiie ♥ MillsMillsMills. 

Nu ska jag strax in i duschen, sen påbörja diskish!

XXX
Majs.
Fräsiga & slitna glasögontjejen med boll på huvudet in the morning.

Kommentarer
Postat av: Josse

Men du har ju alltid fint hår brishaan :D

2011-12-14 @ 16:38:32
URL: http://rulesbyjosse.blogg.se/
Postat av: Jenny <3

THANK yo, sniglbrüsh <3 Men du har mycket finare & tjockare!

2011-12-14 @ 17:33:05
URL: http://jenize.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0