Det är Söndag.

Söndagkväll & jag har jobbat mellanpass idag 14-20! Majs to that. Haft en mysig & lugn helg med min hane, skulle egentligen till Mårtenson i fredags men hade hänt en tråkig sak så vi skippade det. Drog till Väla & IKEA iallafall, fick köpt lite julklappar, nya saker till nya köket & en svart glittertröja till mig själv. Älska glitter. 

Kan inte fatta att det är Julafton om mindre än 2 veckor. Vi har inte julpyntat ett skit, inte ens en chokladkalender äger jag (Mamma trodde vi var för gamla, uäääh)! Känns lite olönt att pynta när vi ska flytta snart... och jag pallar inte pynt. Möjligtvis att en liten ljusstake hade fått flytta in, men det tar vi väl nästa år. Jag & Ken är inte riktigt som alla andra... too lazy. Too cool for school julpynt.

Imorrn ska jag jobba 11-19.15, på tisdag tar vi tag i målandet genom att kolla in lite väggfärg. Ska bli jättekul att få fixa som man vill! Wie. Nu ska jag lata mig lite, knäcka hasselnötter (fixat knäckare, 69:- för den plastskiten men totally worth it) & klänga på Ken. Ha en skön Söndagkväll!

Tänker på dig, min älskade vän.

XXX
Heeey buddy...
That's right.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0