I like short shorts!!

Godkväll min vän! Haft en dag fullbokat med saker! That's right. Får mina glasögon nästa vecka typ, wiie* Dom är superfräsy. Äntligen kommer jag kunna känna mig snygg i glasögon! Även om de bara kommer användas hemma typ, är ju en linstjej. Men kan vara fin för min man hemma i mina glasses :D

Idag har jag köpt gula shorts. Vad tycker ni om det? Jag gillar gult, men det kan se töntigt ut med. Beror på vilken gul färg det är, den här var ful-snygg-gul. Svårt att avgöra... men de satt snyggt & fanns bara i svart eller ljuslila annars. Me don't like lila. O svarta shorts har jag redan! Jag gjorde nog ett bra val.

Satt i bilkö på motorvägen sen i över en halvtimme. Faan vad drygt! Jag hatar bilköer. Man vill bara hitta den skyldige & slå honom! För visst, det går långsamt för att det är mycket bilar. Men måste ju vara någon jävel mitt i allt som kör sakta? Jag vill skylla på någon!

Sen drog jag hem till min Mills. Vi åt popcorn & kollade Family guy & Desperate Housewifes. Naww, mysiga vänner! Tog på deras katter med. Behöver min dagliga dos nu när jag bor ensam i lägenhet utan katter.

Bestämde mig för att gå hem med fastän det var mörkt ute. När jag kommer ut är det massa dimma & när jag går på vägen, så släcks lamporna just runt mig! Wtf? Det finns ingen Gud säger jag ju. Varför händer sånt annars liksom? Ringde upp min man & pratade med honom hela vägen hem. Hade nog inte hjälpt så mycket om jag blivit attackerad, då han är hemma i Gislaved. Men han hade kunnat slå ihjäl dom efteråt iallafall ;)

Nu är jag snart redo för sängen. Jag är en bebis & jag ska vara ordentlig! Kanske kan man komma upp i tid imorrn med & dra till Skummeslövcity för lite solning. We'll see.
Sov sött, honungsbin!

XXX
Hej blomma!
Gjorde mig redo för en kväll med Mills! Knästrumpor värmer mer än man tror.
Who like short shorts? I LIKE SHORT SHORTS!
Hittade en kjol/linne(?) & strandväska med. En sladdrig en, mmmm.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0