Mys & listor

Haft en myskväll med mig själv. Brukar bli så de dagar jag inte börjar jobba förrän 14 dagen efter. Ska snart släpa mig till sängen. Då blir det lite Sex & the city-avsnitt. Åhhh, vad mysigt!!

Målat till naglarna, eller iallafall en av de fula jävlarna som brutits så långt ner att den svider. Han borde skämmas, sitta där helt ful & äcklig bland de långa, finare naglarna. Sen blev det lite ansiktsmask. Gillar inte den jag använde idag, för färgen ser för jävla äcklig ut. Bajs-tomato-face!

I helgen ska jag få testa på shopping i Jönköping med Ken! Vi ska shoppa lite inför.. ;) Hemligt än så länge. Vi har kommit överrens om att jag ska skriva en lista & följa den. Blir för mycket annat "skit" annars. Fast jag skulle nog inte kalla det skit, snarare den-är-fin-och-kommer-användas-nån-gång!

Ska göra massa listor! Har redan en halvklar inför shoppingen. Ikväll ska jag påbörja listan för vad som måste inhandlas inför lägenheten! Sen kommer Önskelistan till tomten, får vi inte glömma. När sen allt är inhandlat & klart ska jag käka upp listorna. För lär inte ha pengar kvar till mat & får alltså leva på papper. Papper är helt okey mat, provsmakat någon gång.

Nu säger jag gonatt innan jag blir helt väck.

XXX
Bajs.
Ser ut som att jag kletat bajs i hela ansiktet. Ungefär som SnigL när hon var liten. Hon gillade rulla runt i bajs, jag kissade ner mig istället som barn. Och notera min söta rosett! Gay-diadem.
Retard.
Här har jag inte några ögonfransar på övre raden. Mina ögonfransar går nämligen neråt, så när de inte är sminkade & uppböjda är de obefintliga för blotta ögat. Hah! Nej, dom syns men tydligen inte på kamera. Det är ett ständigt jobb med dessa ögonfransar!

WIIIE!!!
Imorrn får jag & alla barn öppna våra chokladkalendrar!! Åh, spänning. Jag har fått en av både mamma & pappa. Verkligen på tiden att komma hemifrån, jag kommer snart omvandlas till barn på nytt. Minns när jag var liten så käkade jag alltid upp halva kalendern, sen lurade jag min syrra att också göra det + ge några till mig. Det var tider det...

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0