En phonig dag

Haha, kolla vilken fräsig titel jag fick till! Nu blir jag sådär stolt över mig själv så det börjar pirra i kroppen. Sen skuttar jag ett varv i huset innan jag sätter mig igen. Totally retard.

Jag & iPhone har umgåtts nästan hela dagen! Först på förmiddagen då vi lyssnade på musik medan jag sminkade mig. Sen på väg mot jobbet blev det musik i hörlurar. Under jobbet fick vi vara ifrån varann ett par timmar, men vi tänkte på varandra heeela tiden!

Ikväll har vi fotograferat lite, delat upp musik i 2 olika mappar & myst i soffan. I helgen ska iPhone få träffa Kens iPhone, då ska dom para sig. Synkronisera sig dvs, in iPhone-language.

På fredag ska jag gymma me min Ken för första gången. Känns kul & jävligt hemskt. Min man är värsta biffen, själv är man lite småfet. Kommer snubbla på rullbandet & välta alla vikter (hände ju på gymmet jag gick på innan, inte rullbandet men det me vikterna).

XXX
Pose!
Hann med en fräsig bild innan jobbet idag. Spegelbild is the shit.
Kött fifan.
Stekte kött till kvällsmat. Jag älskar kött. Jag kommer snart bli kött.
Ew.
Pappa tycker det är häftigt låta sin prilla ligga & dega på badrumshyllan (som för övrigt är riktigt äcklig på nära håll).

Kommentarer
Postat av: ALIZ

mmmmmmmmmm snygga byxor, var är dom från? :D

2010-11-21 @ 13:07:31
URL: http://gasdance.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0