Hiss & Diss

Hemma hos mams & kelar. Vi kollar på Humorgalan. Är sjukt jävla trött, fastän jag sovit halva dagen på soffan. Igår var helt sjukt... som vanligt. Men det gillar vi.

Lång förfest med Linus, Jimmy & Rasmus. Sen in till Halmstad, var överallt och ingenstans. Linus kissade offentligt & fick 800 kr i böter, hah! Jag & Rasmus blev bjudna på drinkar av 2 snubbar, påminde lite om en annan del av köping. Samtalade även med en 50-åring om silikonbröst, då hon nyss gjort sina.

Skiljdes åt, jag & Rasmus drog till Corner & drack ännu mer. Sen blev det Valentine för alla 4. Drack världens största shot med turkisk peppar. Efter 3 blev vi av med Linus och begav oss mot Mc Donalds för att lösa skjuts. Gick inte bra... Rasmus berättade om en hiss en bit bort. Vi tog oss dit och tryckte på stoppknappen mellan 2 våningar.

Bosatte oss. Runt 5 försökte vi komma ner, då upptäcker vi att hissjäveln har stannat! Så kurade ihop oss & somnade. Klockan 7.30 blir jag väckt av R & J som lyckats få igång hissen. Beger oss mot Mc Donalds & hittar en kul kille som satt & drack öl där. Vi spatserar sedan vidare och kollar bussen, som går 10.09.

Slår oss ner på en bänk. Då kommer det en gammal tant i klänning vinglandes, lite pundar/alkoholistvarning på henne, även om hon var ganska "finklädd". Kristoffer, som killen hette, börjar babbla me henne & bråka då hon var ganska otrevlig.

Tant: - Jag prratar inte med pojkspolingar som umgås med småluder!
Jag: - Haha vafaan vaddå småluder, syftade du på mig? Vad har jag gjort?
Tant: - Ser ut som att du doppat håret i en mjölpåse.
Jag: - HAHA men vafan, sluta xD

Sen började hon skryta om att hon hade eget företag.

Kristoffer: - Eget företag?? Du borde gått i pension för typ 30 år sen ju!

Då dog vi. Av skratt.

Tillslut kom vi hem med bussen. Hem till mig & käkade tacos. Sen behövde Linus bli hämtad, så då begav vi oss mot Halmstad... igen. Han hade Legenden med sig som behövde skjuts till Andersberg. Han börjar prata om nästa fredag att vi ska komma till Halmstad & efterfesta på hans klubb sen. Planering av nästa helg redan idag är mysigt.

I like my partyboys.

XXX

MOBILBILDER KOMMER, MÖJLIGTVIS ÖVERLEVNADSVIDEO FRÅN HISSEN OCKSÅ!


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0