Gott folk

My god, I'm tired! Nyss jobbat klart. Är ledig imorrn iallafall, sen blir det 6 fulla dagar till med jobb. Kommer bli gott med lönen sen på söndag ;)

Igår blev det lite utgång med Nur. Förfest hos lite folk i Andersberg. Kul för mig och Nura som inte drack, höhö! Men hyfsat trevligt ändå, spännande folk. Nur & jag agerade taxi in till stan. Vandrade genom stan med Världens roligaste tjej som fått massa dricka & hälsade på folk i stan med repliker som "- Hej, har du kul? Du borde gå till psykolog! - Hej, har du kul? Du, den där klänningen satt liite fult på dig!"

Jag & Nura höll på att dö. Haha! Sen skulle alla in till Gastons. Jag blev osäker då jag såg kön, men den slapp vi då dom vi var med snackade med vakten så vi fick gå före, varken visa leg eller något. Grymt. Packat var där också, så jag drog en snabb runda till Asian för att hälsa på en söt liten människa där.

1.30 bar det hemåt för min del. Rasmus höll på att ringa mig då han fastnat i Skummeslöv & inte kom hem. Han hade vaknat vid tennisbanorna i skogen helt förvirrad. Hahaha! Den människan är helt sjuk.

Ska smsa Avnoso mafiozo nu & se om vi kanske kan ta vår shoppingdag imorrn. Gud vad gay det lät.

XXX
Bajs.
Åhh, vad fina kort jag kan ta med min mobilkamera! Not.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0