Rövhålsgubbeäckel!!

Idag har varit en lång men kort & bra dag. Den har alltså varit lång eftersom jag vaknade 9, men känts kort. Skulle köra Avnosos bror Kujtim till Halmstads sjukhus eftersom han skulle kolla sitt knä som opererats för några månader sen. Lovade jag skulle köra hemifrån 13.30. Jag körde 13.40. Fint folk kommer sent.

Gick ju inte snabbare av att en äckelgubbejävel började fucka sig på motorvägen. Skulle köra förbi honom eftersom jag hade bråttom. När han ser att jag ska köra om lägger han sig princip i mitten av vänster -och högerfilerna (ehh, what the fuck?)

Jag fortsätter köra men märker att det tar en jävla tid att komma förbi. Upptäcker sen att jag ligger uppe i 160 km/h & att gubbjäveln kör om mig på insidan!! Han ökade alltså från 120 till 170 km/h bara för att jag inte skulle få köra förbi. Så saktade ner (eftersom jag skulle av längre fram) och tutade åt äcklet.

Självklart ska han av på samma avfart. Där fortsätter han bråka genom att mitt i allt tvärbromsa, fastän jag inte ens låg han i röven (kunde gissa att han skulle göra något sånt ifall jag gjort det). Sen fortsätter han hela 90-vägen att gasa, sakta ner, gasa, sakta ner. I rondellen körde han i 10 km/h, sen gasade han på igen.

I nästa rondell skulle han vänster & jag rakt fram, så då fick han mitt vackra, välmanikyrerade långfinger innan vi skiljdes åt. Jag hoppas att det sveeeed (men troligen inte, säkert vad han var ute efter). Jag ville döda honom... med fingret.

HAN KÖRDE IALLAFALL EN RÖD FORD, REG: NSN *** (minns ej numrena, I'm fishbrain). Ser ni honom... kill him. Eller ta iallafall hem honom till mig, så jag kan skicka mina katter på honom. Dom kör bättre bil så de kan säkert lära honom ett & annat.

Iallafall, vi kom iväg. Sen blev jag inbjuden på kaffe av Kujts mamma. Så nu har jag fikat med Avnosos familj... utan honom (eftersom han jobbade & slet). Det var en trevlig dag :) Trots bajsgubben.

XXX
HAHAHAHAHAHA!!
På tal om störda gubbar. Även på Internet är det tydligen tillåtet att bete sig hur man vill. Tror jag dog lite när jag läste detta... av skratt.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0