Buss-dagen

Idag har jag ägnat halva min dag på en buss. Blev utgång igår med Louise, askalas! Massa Göteborgare på hela Corner. Trevligt folk. Förutom han som ville bajsa på damernas toa & inte lät mig gå före. Han hade redan släppt förbi 2, så lite synd om hans mage var det väl...

Sen fick jag sova hos min lille dejtis, som han numera får kallas om han nämns igen. Det var en bra kväll. Idag fick jag finfin frukost & tillåtelsen att antasta hans juicepaket. Under bakfylledagar är Juice det bästa som finns.

Han hade ingen bil, så fick bli buss hem för min del. Först från hans lägenhet till Norra station, sen ta 324:an där till Laholm. Hoppade på buss. Åkte buss i 1 timme genom hela Halmstad, genom gator jag aldrig varit på. Men inget Norra station i sikte.

Tillslut var jag tillbaka vid hans lägenhet, så bestämde mig för att hoppa av vid stan (absolut inte i stan med min dagen-efter-look, strumpbyxor & skyhöga klackar) och gåendes leta efter Busstationen. När jag vandrar där, ser jag till vänster hur 324:an kommer mot mig. Lyckan går ej att beskriva, börja vifta som en idiot med armarna.

Busschauffören tyckte nog jag var konstig.

Jag: - Åhhhh, tack så mycket! Jag har letat efter den här bussen jättelänge, haha! Halv till Laholm (Ja, jag kör fortfarande på halv, ingen brukar kunna gissa att jag är över 19)

Busschaufför sa inget.

Kom fram till Laholm. Självklart inga bussar till Skummeslöv förrän mitt i natten. Pengarna på mobilen slut & batteriet nära på att dö. Inser att det enda jag kan göra är att snällt börja vandra mot Trädgårdsstaden i stilettklackar & chansa på att Milla eller Daniel är hemma.

Men sen kommer jag på att Ricky bor vid busstationen. Så plingar på & till min lycka är han hemma! Fick vila mig lite hos honom & låna hans mobil till att ringa pappa. Gud vilken lycka ;)

Ikväll händer det massa. Men blir ändå hem till Linus som är ensam hemma & dricka där några stycken. Mina fötter vill inte dansa ikväll...

XXX
Ohhh.
Söta Louise i sitt bruna hår, lekte modell med digitalkameran!
Uääh!
Kameran dog, blev inga bilder på mig. Bjuder på den här underifrån-med-dubbelhaka-bilden. Inget redigerat & skit här inte!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0