Äkta sommar

Får väl börja med att ursäkta för den extremt dåliga uppdateringen, men antar ni också har annat för er nu över sommaren än att glo min blogg ;) Fast jag vill ändå ni ska glo varje dag. Hela tiden. 24/7. Man vet aldrig vad som kan hända här.

35 grader varmt i Skummeslövcity today. Det är grymt varmt... uppenbarligen. Bestämde jag skulle ha en mysig hemmakväll igår då jag skulle jobba 8.45-13.30 idag. Låg halvsvettig med en katt på magen & vilade i soffan då Nura, Melitah & en drös killar trippar in.

Jag antar att jag såg mycket sleden ut då en av dom frågar om jag är sjuk. Nej, bara extremt ful I guess. Hah! Blev iallafall övertalad att hänga med ut i Halmstad, så till slut gav jag med mig. Blev en mycket trevlig kväll, även fastän jag inte var hemma förrän 3.30 ;)

Gick ändå mycket bra på jobbet. Erbjöd mig tillomed att jobba över för att fylla på ciggskåpet då det gapade ganska tomt. Precis när jag ska lämna & går ut på lagret släcks allting ner! Strömmen gick. Jag hoppade typ ett helt varv av förskräckelse. Helt sjukt. Dessutom fungerar tydligen inte kassan efter ett tag då heller. Jobbigt... hoppas verkligen den kom tillbaka sen efter jag gått.

Nu är det sommar for real.

XXX
Gnnnnn
Hejsan hejsan cpbarn!
DaaaaaamN!!
Här har ni bildbeviset. Kolla vår temperatur här inne, det är en bastu.
Mjao.
Pysens bästa tips en varm sommar; hitta ett kallt element & fläka ut sig.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0