Tjock unge, tjock katt + Julaftons-bilder

Gud vad ont jag har i mina händer! Tack vare en hemsk lyftstång på gymmet. Den väger 30 kg, men det är inte själva övningen som är jobbig utan att stångens små knottror bränner sig in i händerna. Mina händer är ömtåliga. Not made for lifting.

Vägde Selma innan så nu hatar hon mig. Ville se vad knubbiskatten vägde, tillslut blev hon förbannad & drog mig i håret. Man ska aldrig fråga om en dams vikt. Men resultatet blev 4 kg, vilket är långt under min egen kroppsmassa så ska aldrig mer dallra me hennes mage & kalla henne knubbig igen.

O jag har återfunnit mitt älskade Körkort! Polisen från Växjö ringde & meddelade att det hamnat där. Wtf? En fågeljävel har antagligen fått tag i det och flugit så långt den orkade... till Växjös polisstation. Men glad är jag iallafall, får det hemskickat till mig om några dagar.

Fått gå runt med mitt fula pass som är snart 5 år gammalt & med ett foto föreställande en brunhårig, tjock unge. Hade det inte stått mitt namn & personnummer på det hade jag aldrig trott det var jag. Måste typ ursäkta mig varje gång jag visar det, förklara för dom hur det ens kan vara samma person på bilden. Men oftast går det igenom. Dom identifierar troligen mig på mitt högeröra. Ni vet, innan skulle man alltid visa örat på ID-kort... för identifiering. Ifall man ändrats i ansiktet känner man iallafall igen örat på bilden. Ehhh...

Inte lagt ut bilderna från Julafton än, så det får bli nu istället. Haha. Tyck inte jag är efter, bara ignorera & se glad ut.

XXX
Säx.
2 brutna, rosa naglar & blondt hår in action.
Mjaaoi.
Selma letar efter sin Julklapp.
ÅÅHH!!!
Jag ser mycket förväntansfull ut. Vad har Tomten kommit med iår?
Pose.
Sen skulle jag och Jaffa posa inför kameran. Rak i ryggen, hund!
:*
- KISS ME, DAWG!!! - Oh noo, a rapist!
Yo yo!
SnigL vet hur man hanterar såna här tecken.
J&J
Mamma försökte ta en fin bild på oss...
WAZZA?!
..lyckades ej.
Love.
Selma fick sin dos av kärlek på Julafton.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0