Good day

Idag känner jag mig duktig! Helt studsig över att ha fått gjort lite grejer & tack vare min nya handledare kunna känna lite hopp inför närmsta framtiden. Vaknade till snabbt idag av att först Louise ringde, sen Avnoso. Blev en tur till Halmstad för att hämta hans morbror, sen drog jag vidare till Arbetsförmedlingen. Skulle få påskrivit lite papper.

Daamn med folk där var! Och just en dag när man inte vill träffa folk. Imorse blev det bara på med kläder, upp med håret & köra direkt, var lite bråttom (men jag hann borsta tänderna, det lovar jag!) Det kändes inte bra att sitta där o vänta. Jag kunde nästan känna flugor surra runtom mig..

Fick en handledare, jättetrevlig! Pratade lite om vad jag vill jobba med & så, sen sa hon att sen inför våren får jag ju troligen någon praktik. Så det känns mycket bra. Vi kom in att jag kanske kan få praktik/jobb på någon Restaurang eller liknande eftersom jag är sugen på Bartenderyrket just nu. Så får väl se...

Kom hem till ett tomt hus (förutom 2 katter som ville ha uppmärksamhet). Lagade wok med nudlar eftersom jag inte hunnit käka någon frukost. Frukost på wok kl 17, mycket bra ;) Sen en promenad till postlådan för att posta brevet till Försäkringskassan.

En ganska produktiv dag, men inte mycket kul att skriva om direkt. Lovar jag ska bli roligare till nästa inlägg. Försöka iallafall... mycket kan hända under kvällen.

XXX
Mmmm... not.
Hittade en bild på mig när vi käkar Sushi hos mamma. Inte min grej...
CHA CHA!
Och en bild på pappa som gör mitt inlägg lite roligare... fulare. Hihi

T.I. - Hell of a life

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0