Sluta skaffa barn, barn

Den här fredagen spenderas lugnt hemma då jag ska jobba imorrn. Moneymaker!! Sånt behövs inför semestern. Har lite träningsvärk i min vänstra skinka, så det är lika bra. Tror jag står lite snett på jobbet. Hihi.

Nu måste jag klaga lite om barn igen. Varför i helvete skaffar alla i min ålder & yngre barn?! Det är som en jävla trend. Jag har absolut inget emot ALLA unga mammor, många blir bra föräldrar trots omständigheterna. Men att man direkt när man skaffat ett förhållande planerar att skaffa barn är inte okej! Det är inga leksaker. Det är inte som att köpa ett xbox tillsammans direkt (Ken vill typ göra det, naww).

Enligt mig skaffar man barn när man har varit tillsammans en tid, delar en bostad, har jobb & ekonomi till det. Inte för att man har tråkigt och tycker "det verkar så gulligt att vara gravid!" Jag blir så förbannad när jag tänker på det, hur själviska många är när det kommer till att skaffa barn. Förut var det en stor sak, man planerade det & förberedde. Nu går alla & förlovar sig o skaffar barn när de dejtat knappt 1 månad! WTF?!

Det finns preventivmedel av en anledning. Hjälper inte det, finns abort av en anledning. Strular preventivmedlet & man blir gravid, är det inte mord att ta bort det. Att sätta en unge till världen utan någon som helst tanke om hur man ska försöja det är bara elakt. Självklart är kärlek det viktigaste som behövs, men vafan... mat, kläder & tak över huvudet kan också vara en fördel. En pappa som är med i bilden är inte heller för jävla dåligt.

Nu ska jag äta. Barn ska jag äta, finns ju som sagt så överflödigt med dom nu för tiden.

XXX
We are family!
Såhär ska en familj se ut! Mamma, pappa, barn & tjock säl.
BUCKET FFS!!
Ett agressivt inlägg kräver en agressiv säl.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0