Cuz I get high

Fyfan vilket straff jag fått nu. Skryter alltid om att jag aldrig blir sjuk, mer än förkylning typ. Alkoholens fel. Hade sjukt bra helg, blev Corner i Lördags med Besijana & Nura. Kollade fotbollen, låtsades se intresserad ut. Barcelona vann, låtsades heja på dom för att alla sexiga killar gjorde det.

Nura var nykter & körde. Alla runtom trodde nog dock att hon var dragen, då hon ställde sig & dansade + sjöng så högt hon kunde till Sexy bitch. Sen sa hon till mig att vi svennar suger. Jag protesterade & försökte få med Bessi på min sida, gick dock inte så bra.

Vaknade sedan upp igår med feber & världens äckligaste halsont. Tänkte att det kommer vara bättre idag, för blir alltid bra snabbt igen. Men nej, of course not. Inte fått sova ens 2 timmar i sträck inatt, för halsen har gjort så jävla ont. Kan fan knappt svälja mitt eget spott. Och självklart är det tonvis av det i munnen just nu bara för det. Någon som är sugen på att radera mina mandlar?

Hittade dock Josses tabletter mot halsfluss, så snodde en sån + panodil. Så inväntar nu den finfina effekten av starka piller. Blir att leva på piggelin & smoothies idag... om jag ens får ner det.

RTYL, maybe.

XXX
Pose!
Kände mig trevligt uppklädd i Lördags. Invigde mina nya babe-skor med ♥

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0