Äggrörish

Det har uppstått ett mirakel! Har nämligen lyckats få i mig nästan 1 hel portion äggröra. Trodde för cirka 1 timme sen att det var omöjligt.

Otroligt underhållande är jag. Tjatar om mitt sjuktillstånd. Men det känns bra. Att skriva alltså, inte att vara sjuk. Förstår inte vad det är med min kropp, har ingen feber överhuvudtaget, däremot har jag spytt 2 morgnar i rad nu. Massa vatten... det är jättehemskt.

Speciellt när man ska försöka få i sig 1 miljon tabletter med & dom inte stannar så länge. Fick svälja dom, sen snabbt som fan röra ihop lite äggröra & trycka i mig. Uppkastningen har troligen med min tomma mage att göra, känner bokstavligen hur den vänder sig in & ut.

Men nu har jag fått i mig mina tabletter, så känner mig piggare... för några timmar iallafall. Tänkte köra på stort idag & ta en dusch. Det är på tiden känner jag. Nu när jag fått i mig lite protein känner jag mig som superman!

XXX
Drugs.
Här har vi ett helt gäng lifesavers. Burken ovan i mitten är från min operation för längesen, det ska vara starka tabletter... trodde jag. Tycker dock inte han sköter sitt jobb så bra.

Kommentarer
Postat av: Sabrina

Krya på dig, har själv åkt på halsfluss så vet vilket helvete de är

2010-04-14 @ 19:33:27
URL: http://sweetsessan.devote.se
Postat av: Jenny <3

Tack så mycket! Joo, första gången jag haft det. Något av det värsta jag varit med om tror jag, tur det finns tabletter ;)

2010-04-14 @ 23:54:57
URL: http://jenize.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0