Snyggdagar.

Åhh...vad det är drygt att sitta hemma när man har "snygg-dagar". Ni vet såna dagar när man kollar sig i spegeln & känner "daamn I look good!" Sån dag är det idag. och jag sitter hemma, så får inte visa upp min snygghet. Får hoppas jag har samma dag imorgon när jag ska både jobba OCH ut på kvällen.

Ägnat lite av kvällen med att busa me Selma. Vi var båda uttråkade & fulla av energi så pappa fick gå ut och hämta Selmas leksaksmöss i förrådet (Dom plockades undan för ett år sen eftersom Jaffa-dum-hund käkade upp dom. Inte konstigt Selma föraktar henne). Förr i tiden, när Selma var ung, kunde hon hoppa flera meter upp i luften efter musen. Vi testade det... först gick det sådär. Men lite skills hade hon ändå kvar:)

Dock blev Selma trött snabbt & drog vidare till matskålen istället. Så nu sitter jag här... väntar på Grannfejden. Det börjar om 10 min:) I like.. skulle egentligen dragit till Halmstad hos en person. Men jag vet inte, både vill & inte vill. Det är en skum känsla.

Noo, nu gick pappa & la sig! Mycket roligare kolla Grannfejden med honom, brukar alltid sitta & asgarva åt de små cp:na. Aja, får väl kolla ensam då :/ Hörde nyss att det handlar om ett staket. Bråk. Om ett staket. Ett jävla litet staket. Haha!

See ya later.
xxx
SS - Selmas Samling
Selmas samling med leksaker. Katter växer aldrig upp:)
Ohja.
Selma vilar efter kvällens Liten kast med mus.

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0