See my west!

Suck suck suck! Åkte in till Arbetsförmedlingen med Louise & Jack som ändå skulle in till Laholm. Pratade med han gubben och han säger att jag måste vara 100% arbetslös. Alltså räknat från när jag slutade sommarjobba. Så fastän jag gått där i ett ½ år nu måste jag vänta säkert 1-2 månader minst tills jag ens får in ett öre.

Bra att man får reda på såna saker i efterhand. Dessutom är min handledare (fick reda på nu att jag faktiskt har en handledare, har dock inte fattat det eftersom jag haft 100 olika personer varje gång) på semester eller vafan det var, så han kommer tillbaka 1 Oktober. Kul. Så jag får alltså vänta 1 hel jävla månad till tills jag får reda på om jag kan få något ekonomiskt stöd & när. Lär ju inte hitta något jobb på 1 månad heller direkt...

Så fick gå därifrån ännu mer besviken än jag var när jag kom. Gick in till Louise som satt på körskolan rätt över & bölade lite i hennes famn. Sen satt vi & försökte lista ut rätt svar på kör-övningsfrågorna. Det gick sådär... mycket förvirrande frågor... and we're blondes. 

Efter det blev det systemet där vi köpte varsitt billigt vitt vin. Fick den tjuriga lilahåriga tantjäveln i kassan, fyfan vad otrevlig hon var. Äckelpäckel, hoppas dom sparkar henne snart... tycker jag kan ta hennes jobb, jag är mycket sötare & trevligare. Och har en normal hårfärg! 

Blir ingen utgång ikväll heller, vi bestämde oss för att ta det imorrn. Fredag ju:) Me like.

Hörs sen.
xxx
Poose!
Lånade syrrans nya fuskpäls-väst. Grymt snygg!

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0