Fjortisbantning

Asså guud. Vad är det för fel på fjortisar? Deras innegrejer är helt konstiga. Vi normala människor följer typ mode & sånt. Saker som är modernt hos dom är att särskriva, ha bajs i ansiktet & foundation på läpparna. Orkar snart inte vara medlem på bilddagboken längre, dom är överallt där. Uärk!

Något som alltid varit inne är att fjortisbanta. Man ser hur en ungjävel på 40 kg bara "Aaah idag har jag ätit 2 kex med liteeee smör på för jag BANTAR!" Seriöst. Om man nu ens menar allvar med att man vill gå ner i vikt (oftast är det bara nåt snorungar säger för att visa vilken självdisciplin dom har, när de i själva verket 30 min senare sitter på Mc Donalds & svullar) är banta det sämsta man kan göra. Att följa fjortismodet kommer bara leda till att de ökar som fan i vikt senare i livet eftersom ämnesomsättningen förstörs totalt av bantning.

Bantning kan vara bra för någon som är grovt överviktig, då snackar vi fetma alltså. Sen förstår jag inte varför alla skadade fjortisar alltid vill vara pinnsmala, för kroppen brukar oftast inte vara det första de borde oroa sig för om de vill se "perfekta" ut (om vi bortser från de sneväxta mini-boobsen). Snarare sminkningen & håret är något de ska lägga ner tid på istället så man slipper blir rädd när de kommer runt hörnet.

Sjukt glad att jag inte var sån när jag var liten iallafall. Orka ha foton från 14-årsåldern när man ser helt fucked up ut. Typ visar sina barnbarn sen, dom bara "Farmoor, varför var du så smutsig när du var liten? Var ni fattiga?"

Jaja. Det är synd om dom. Så får man tänka :) Man ska vara snäll
Black&White
Hittade en bild där jag är cirka 15 år gammal. Ser liten & rädd ut.. 
Voila!
16 år. Posar med min hatt, haha 

Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0