Vad gjorde jag?

Ahh my god. Vilken kväll, hehe.. Kan inte låta bli skratta dock, man börjar bli riktigt bra på att skämma ut sig! Känns inte så illa som det säkert är, med tanke på att jag inte minns vissa delar av kvällen. Var på the Corner i 3 timmar, men vafan gjorde jag de 3 timmarna?

Jag minns:

* Hoppade upp i famnen på någon (Linus tror jag)
* Gick på toalett med 3 okända tjejer
* Drog en tjej i håret utan anledning (inte hårt dock, jag & en annan tjej vid namn Karin tyckte bara det var kul).
* Fixade skjuts åt Milot & Erica med Nisse som körde, under färden lyckades jag nog förklara min vänskapskärlek till dom X antal gånger (Som tur är var dom nog oxå ganska packade)
* Sen känns det som att jag pussat någon. Varför känns det så?

Så barn, bli avskräckta nu. Alcohol is bad for you! Ska försöka ta det lugnt nu, även om jag inte kan låta bli att skratta åt igår (men jag lovar, inombords dör jag). Det brukar nämligen inte vara såhär + jag har som jag nämnt innan, inte minnesluckor ofta. Jag drack inte ens mycket, det som är så sjukt. Dock hade jag värsta baksmällan när jag vaknade (har fortfarande, tror fortfarande jag är full tillomed) vilket är ett bra tecken. För när väl baksmällan försvinner har det gått för långt.

Dessutom har det någon gång under kvällen förekommit ett fall. Nu när jag tänker på det har jag ett minne av att jag ligger på golvet. eller har jag drömt det? Vaknade iallafall med ett skrapigt blåmärke på knäet idag. Lyckades även riva mig själv i ansiktet. Scarface:)

Nu tänker jag inte berätta mer om mitt pinsamma betéende. Det räcker bra såhär. Jag återkommer senare!

XXX
Oyeah
Snodde den här av Lagan, en bild vi tog i bilen på väg hem. Jag hade också fotat med min mobil såg jag, men bilden var alldeles för mörk dock. Packad kväll för oss, men vi hade roligast ;)
Heej
Hade inte detta på mig igår, haha! Bara tog en liten spegelbild.


Kommentarer
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0