Shut the fuck up?

Fick gå till Ungdomsmottagningen idag. Och nej, inte för att kolla mig, bara för att hämta nytt recept på P-piller. Hatar vara där just för att jag gillar inte när folk tjatar. Varenda gång jag varit där nu börjar hon tjata på mig om rökning & alkohol. Barnmorskan ska vara någon man kan prata med, inte någon som tjatar hål på en varje gång man kommer dit.

Att prata alkohol & rökning med en 15-åring är helt annan sak än att snacka om det med en 20-åring. "Sluta röka, sluta dricka", de förmaningarna är lite sent ute om man säger så. Den är det väl klart som fan jag vet att det är dåligt för kroppen, händer det att jag får i mig för mycket någon kväll är det ju inte så att jag inte har ångest dagen efter och gör om samma sak nästa helg igen?

Nej, jag blir bara förbannad när folk börjar mala samma saker så om och om igen. Dessutom ska man leva livet när man är ung, så det att jag dricker lite på helgerna gör mig nog isåfall mer gott än ont. Yesbox!!

Gud vad jag känner mig tråkig idag. Helt sur & sånt. Barnmorskan har förstört min dag, antagligen det. Måste släpa mig till gymmet sen, eller snart. Det sätter igång humöret iallafall... :)

XXX
Full Figure
Bjuder på en halvfigurs-bild. Grå tröja är mjuk:)

Kommentarer
Postat av: Malin!

fy fan vad rätt du har!! hatar henne med...om man bara ska ha nytt recept måste hon ändå tjata ihjäl en! hon är inget stöd, bara dryg!!!

2009-10-22 @ 22:50:53
Postat av: Jenny <3

Usch jag vet ;O Sen ville hon ge mig kondomer. Jag tänkte trycka ner dom i halsen på henne för att få slut på tjatet, men sen släppte hon mig

2009-10-22 @ 23:04:29
URL: http://jenize.blogg.se/
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0