Jag garvar ihjäl mig

Vilken natt! Eller snarare morgon. Var ute till 2, somnade kl 6.00. Kunde inte sova, låg & kelade med Pysen i typ 1 timme. Uuusch, måste verkligen vända mitt dygn nu! Kommer snart enbart leva på natten, som en jävla vampyr. Fräter när jag går ut i solen.

Var ute me Nura & Julija igår, så vi drog en runda till Söndrum & träffade Milot o hans kompis. Asså i hela mitt liv har jag nog aldrig träffat en så underhållande människa som Milot. Hans historier & humor är det roligaste jag nånsin varit med om. Kunde knappt andas igår när han började. Försökt få tag på honom idag, skulle ringt igår men kom inte på det förrän kl 3.30, kanske lite sent. Mitt minne är inte som det en gång var.. I'm old. 

Haha och btw, måste medge att jag älskar Laholm för dess sjuka människor. Verkligen äkta dokusåpa! Detta är fan bättre än bio, eller vad säger du Nura?;) Love it!

Nej, nu måste jag hitta något vettigt att göra.

XXX
KK - Katt i Koja
Pysen trivs i sin lilla bögkoja. Lickin' his fur!

Kommentarer
Postat av: primate

Jobb funkar alltid för mig när jag skall vända på dygnet. Klockan ringer och man såvit typ 1 timma och shit måste jobba och lallar runt som en zombi på jobbet :D

2009-10-06 @ 22:37:25
Postat av: Jenny <3

Hehee joo klart, men har man inget jobb så ;)

2009-10-06 @ 22:51:44
URL: http://jenize.blogg.se/
Postat av: Primate

Ja då är det plugget men vid din ålder är man nog ganska så less på de. Så då är det nog bara viljan kvar :D och nätterna är juh så lockande :D

2009-10-07 @ 01:20:11
Kommentarer uppskattas alltid! Och lägg på minnet att du är aldrig 100% anonym.

Thank you, fjuns!

Lämna en åsikt om mitt inlägg här:

Ditt Namn tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din URL/Bloggadress:

Bring it on:

Follow Jenize
Trackback
RSS 2.0